Скандалната връзка на Жерар Пике и Клара Чиа Марти продължава да

...
Скандалната връзка на Жерар Пике и Клара Чиа Марти продължава да
Коментари Харесай

Пике и Клара Чиа Марти са купували тестове за бременност

Скандалната връзка на Жерар Пике и Клара Чиа Марти продължава да провокира доста оживени полемики измежду феновете на Шакира и футболиста.

Нов миг внесе аржентински публицист, който съобщи, че двойката чака първото си дете, предизвиквайки хиляди мнения в обществените медии, написа " Musicmundial ".

Аферата на Пике и Чиа по този начин и по този начин е мощно подложена на критика в медиите поради нелоялното му държание и обстоятелството, че е имал държанка, преди да прекрати връзката с колумбийската певица. Мнозина считат, че спортистът е извънредно аморален и нахален, като е криел изневярата си с Клара, до момента в който още живееше с Шакира.

Въпреки това, той не чака дълго, с цел да се показа публично със студентката и да се държи за ръка с новата си възлюбена на публични места.

Новината, че Пике и Клара Чиа чакат дете, както разкри известният публицист Густаво Чериани, е потрес за всички фенове на Шакира.

 Двойката е снимана в аптека, до момента в който си купува тест за бременност, фотографията е направена скрито. Но двамата са в тил.

Чериани твърди: " Аптекарката, която им го е продала, ми сподели ". 

Според испанската преса, Шакира е чествала рождения си ден много шумно на 2 февруари и съседите са повикали полиция. Освен това тя е решила да остави Пике да банкрутира, защото той е бил доста подвластен от известната си жена и въздействието ѝ за апетитни контракти и доходи от всевъзможен темперамент. Той получавал положителни облаги посредством компанията си " Космос ", в която работи и палавата изкусителка студентка Клара. 

" Коспос " е профилирана в организирането и ръководството на спортни събития, благосъстоятелност и ръководена от Пике, само че да вземем за пример в последните дни компанията е изгубила контракт за работа с тенис шампионата " Купа Дейвис ", което беше главният източник на доходи за компанията. 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР